Groeps arrangementen voor bedrijven en verenigingen:

  • Voor verenigingen en bedrijven verzorgen we leuke en interessante vis, fileer en proef avonden. Naast de fileerderij is er een prachtige horecakeuken en bij mooi weer is er een buiten keuken. Alles is mogelijk. Mini visafslag met 15 soorten vissen, schelpdieren en schaaldieren om te proeven.  Fileren, sashimi, bakken, grillen, wijnbar.
  • Fileeravonden verschillende soorten vissen (soorten in overleg, alles is mogelijk).

Evenemten op locatie zijn ook mogelijk.Voor meer informatie info@visfileren.nl/ mail formulier   fotoS

Informatie betreffende de workshops en cursussen.

  • Voldoende plek tot 30 personen
  • 2 tot 3 leraren
  • Aanvang 19:30 zorg dat u 19:20 aanwezig bent!
  • Zelf een koeltas/box meebrengen om de vis in te doen.
  • Goed schoeisel aandoen want het kan vochtig zijn. Verder is een trui ook aan te raden i.v.m. de koeling die aanstaat.
  • Messen en schorten zijn aanwezig.
  • Locatie Fileerderij Schuitemaker Vis. Smidstraat 2, Katwijk aan Zee.
  • Ingang via de trap aan de achterkant van het bedrijf, hier kunt u ook parkeren.

Rondvis workshop:

  • Het fileren van verschillende Noordzee rondvis zoals wijting, schelvis/koolvis en kabeljauw.

Zeebaars, dorade en platvis workshop:

  • Het op verschillende manieren leren fileren en schoonmaken van verschillende soorten platvissen, zeebaars en dorade.

Zeebaars, dorade en vangst van dag workshop:

  • Het op verschillende manieren leren fileren en schoonmaken van de dagvangst Noordzeevis , zeebaars en dorade.

Haring workshop:

  • Het leren fileren van maatjesharing op de Engelse wijze, maar ook het verhaal van inkoop, kaken, pekelen, vriezen en rijping komen aan bod. Het is ook mogelijk om u aan te melden bij de overige workshop data als u alleen haring wilt leren fileren/snijden (buiten de de haring workshop om).
  • Maandags 19:15 – 21:30

Zalm & sashimi workshop:

  • Het leren fileren van zalm en sashimi snijden. Verschillende zalm proeverijen en drankjes!

Tonijn workshop:

  • Het leren fileren van een grote tonijn van 7-9 kg. Uitsnijden van de filets tot loins, toro, steaks en sashimi. Grillen,bakken en proeven. Let op beperkt plek!

8-daagse cursus Katwijk 2019:

  • Start maandagavond 7 oktober om 19:15 tot 21:15.
  • 8 maandagavonden achter elkaar.
  • De vis (4-5kg) die gefileerd/ schoongemaakt wordt nemen de cursisten mee naar huis.
  • Alle bekende vissoorten komen aan bod.
  • Les van zeer ervaren viskenners en fileerders van bekende visgroothandels en productie fileerderijen.
  • Zeer leerzaam maar ook gezellig!
  • Cursus kost EUR 230 incusief messenset twv EUR 45 , exclusief de vis.
  • Vis wordt per avond verekend en is ongeveer EUR 15-20 per keer, dit hangt af van de vissoort.
  • Locatie: Fileerderij Schuitemaker vis, Smidstraat 2, 2222AS Katwijk aan Zee

Workshop locatie Katwijk aan Zee: